Loading Events

« Alla Events

  • This event has passed.

Vårens Bibelseminarium—”Skaka stoftet av dig” med Gordon & Heather Anderson

April 12, 2019 - April 14, 2019

Vårens Bibelseminarium—”Skaka stoftet av dig” med Gordon & Heather Anderson

Välkommen till vårens Bibelseminarium på Stenshult 12–14 april,  med Gordon & Heather Anderson.

En inbjudan med mer information (såsom priser för mat och logi och ett schema) finns som PDF här:

 

Här kommer ett meddelande ifrån talarna:

Skaka stoftet av dig

Vi vill ta dig till en imaginär hög topp, där du kan se hela världen framför dig. Vilket scenario!

I himmelen ovanför finns det intensiv aktivitet när möjligheterna av evangeliet kommer till ett slut. Böckerna av dem som redan har dömts har stängts, domen är nästan över, och förberedelser görs för att Jesus ska komma till jorden för att rädda sitt folk. Änglar flyger snabbt fram och tillbaka mellan himmel och jord.

Sedan se på tillståndet på jorden nedan. Kunskapen om Gud är nästan utplånad. Hedendomen, humanism, ateism, islam och vilddjurets aktiviteter ökar överallt. Alla arbetar tillsammans med den onde och hans änglar för att förstöra kunskapen om den sanna Gud.

Men se igen mer försiktigt—var är de av ljus som Jesus lämnade, inte bara för att Hans vilja och vägar säkra, men att göra lärjungar åt Honom? Var är de som Han sade till att lära och instruera andra att göra allt vad Han befallt? De är där, men en sådan liten grupp, uppriktiga, vänliga människor. Men de verkar ha en form av gudomlighet utan kraft. Faktum är att inte en på hundra verkar vara levande för sitt verkliga syfte på jorden. De sitter tillsammans som om de lyssnade på en vacker sång.

Du tittar på och på alla sidor ser du subtila vänliga händer som når ut med inbjudningar som främjar enighet för en bättre värld, ekologiska händelser, klimatförändringsdagar, stora picknicks för alla religioner att dela mat och musik. “Låt oss vara respektfulla, toleranta vänner.” Och när du håller andan och tittar ser du att dessa inbjudningar accepteras—i hopp om att dela ett vittne för Kristus. I stället kommer de tillbaka indoktrinerade och förvirrade och komma på drift.

Sanningen om Jesus har blivit så suddig att Kristi soldater har glömt att Jesus sade att de skulle vara skilda från världen och komma ut—inte gå efter dem! Deras ljus är nu så svagt. Dagens maximer har utplånat deras unika identitet. Evolutionära synsätt och postmoderna tankar tillsammans förändrar Guds arbetare för sista timmen, men de kan inte se det. De har injicerats med ormens gift, och de slumrar i hans nät.

I ett sista rop från himmelen ber Jesus att de ska ångra sig och inse hur långt de är från att göra det arbete Han har gett dem. Det är Hans sista varning. Han försöker väcka sin armé att vara alerta, vakna; vakande, arbetande; marschera fram under Hans direktiv att slutföra arbetet. Änglar kan inte göra det. Endast de jordens friköpta kan ge Evangeliet.

Var är européer i detta avslutande av Evangeliet? Förstår vi hur brådskade och unikt det arbete och den tid vi lever i? “Nu är det hög tid att vakna upp ur sömnen.” (Rom. 13:11 SRB) ” Vakna upp, vakna upp, kläd dig i din styrka, du Sion, kläd dig i din högtidsskrud… Skaka stoftet av dig… Lös banden från din hals.” (Jes. 52:1, 2 SFB)

Andligt kan det vara en utmanande helg, men det kan rädda många liv.

Vänligen planera i bön, att vara där.

– Gordon & Heather Anderson

 

 

Dela gärna med er till vänner och familj som kan vara intresserade av att komma!

Hoppas vi ses!

Details

Start:
April 12, 2019
End:
April 14, 2019
Event Kategorier:
,

Venue

Stenshult
Stenshult 1
Öxabäck, 51195 Sweden
+ Google Map